BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

20 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Cârcotaşii de serviciu au aflat că un candidat care a încercat marea cu sarea la alegerile care tocmai au trecut habar nu are cu ce se mănâncă administraţia. Dar el a venit cu lecţia învăţată de la profesorul său în ale politichiei şi a cerut să fie pus pe un post im­por­tant. Numai că omul nos­tru nu are cele mai ele­men­tare noţiuni de admi­nis­traţie, lucru care i-a cam încurcat pe colegii săi, care au aflat, târziu, că respectivul nu e cu toate ţiglele pe casă, cum se spune. Şi, ca să nu se facă de râs cu un ase­menea personaj urcat pe funcţii înalte, au decis să-l lase din braţe.

Pe la colţuri, gurile rele şuşotesc că un personaj care ar trebui să apere drepturile colegilor săi vrea cu tot dinadinsul să-i aducă pe aceştia la sapă de lemn. Cică, spun zvo­nerii prin târg, respectivul este toată ziua pe la Bucureşti, unde încearcă să intre pe la mai marii de acolo, doar, doar le va spune că planurile s-au schimbat şi oamenii nu mai vor să continue în aceste condiţii. Cârco­taşii spun că omul de fapt nu luptă pentru drepturile subalternilor, ci pentru binele său, dar a reuşit să-i fraierească pe angajaţi. Care sunt convinşi de cinstea lui. Numai că realitatea este cu totul alta şi omul nostru are toate şansele să-i „îngroape” pe cei care i-au fost alături ani buni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Traficanţi de migranţi şi droguri, săltaţi de DIICOT

Nu mai puţin de 17 suspecţi, membri unei grupări infracţionale au fost ridicaţi de poliţişti şi mascaţi şi duşi la...

Şoferiţă beată „înfiptă” într-o maşină parcată

O femeie care s-a urcat la volanul maşinii, deşi se afla în stare de ebrietate, n-a mai putut ţine drumul...

Doi fără permis, doi băuţi la volan

Unul dintre ei avea permisul de con­ducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, însă acest lucru nu l-a oprit să...

Închide