Traficanţi de migranţi şi droguri, săltaţi de DIICOT

Nu mai puţin de 17 suspecţi, membri unei grupări infracţionale au fost ridicaţi de poliţişti şi mascaţi şi duşi la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, în vederea audierii. Aceştia ar fi fost implicaţi atât în trafic de migranţi, cât şi în activităţi de trafic de droguri de mare risc, în special com­primate tip ecstasy.
Acţiunea de destructurare a grupului infracţional organizat derulată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Ser­viciul Teritorial Timişoara, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timi­şoara, a vizat şi efectuarea unui număr de 20 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş, Hunedoara, Gorj şi Sibiu. Printre sus­pecţi s-ar afla şi persoane domiciliate în judeţul Hunedoara.
”În cauză s-a reţinut faptul că, în cursul anului 2020, pe raza judeţului Timiş s-a constituit şi a acţionat în mod coordonat un grup infracţional organizat, specializat în activităţi infracţionale pe linia traficului de migranţi, constând în introducerea fraud­u­loasă în România din Serbia a unor grupuri de migranţi provenind din zona asiatică şi Orientul Mijlociu, urmată de facilitarea tre­cerii frauduloase a frontierei de stat a Ro­mâniei cu Ungaria, prin diferite zone de pe raza judeţelor Arad, Bihor şi Satu Mare, în vederea deplasării migranţilor către statele din vestul Europei”, se arată într-un comu­nicat al DIICOT. (M. Gânju)

One thought on “Traficanţi de migranţi şi droguri, săltaţi de DIICOT

  • 20 octombrie 2020 la 20:45
    Permalink

    Iar a praduit puscariasul PERASIFON.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare