Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un post de conducere la o unitate ce deservește mii de suflete este mărul dis­cordiei. Scandalul între candidați este cât casa iar în horă a intrat și primul om al urbei. Încadrarea se face din sursă internă spun bâr­fi­torii, dar favorit era doar un singur slujbaș. S-a con­venit ca pentru a da măcar o umbră de legalitate, la concurs să se înscrie alți patru slujbași. Totul a mers ca pe roate spun câr­co­tașii, pentru că s-au depus dosare, s-au verificat și
s-au anulat cele care nu în­deplineau condițiile. Au mai rămas trei candidați iar favoritul ar fi trebuit să nu aibă emoții. Spun câr­co­tașii că lucrurile s-au schim­bat radical după ce doritorii au anunțat că s-au răzgândit și nu mai au de gând să facă figurație. Vor cu orice preț să participe pe bune la competiție, ast­fel că jocurile au fost date peste cap. Nici măcar șeful suprem nu a reușit să-i con­vingă să renunțe, iar aceiași zvonari spun că unul este pregătit temei­nic și sunt minime șansele de a fi înlăturat.

 

Un funcționăraș dintr-un serviciu public este negru de supărare și-și bălă­că­rește peste tot pe unde apucă șefii. Atitudinea lui a fost tolerată ani de zile, dar cam toată lumea s-a sătu­rat și i s-a cam pus gând rău. Gurile rele spun că omul are o mare oftică du­pă ce a fost înlăturat de la șefia serviciului unde acti­vea­ză, post pe care l-a ocu­pat o perioadă scurtă ca interimar. Se și vedea că­lare pe un buget con­si­de­ra­bil și gratulat în fie­ca­re di­mi­neață de secretare, dar n-a fost să fie. Încă de la în­ceput i s-a explicat că e tem­porar pe funcție, să nu-și facă iluzii. Funcțio­nă­ra­șul n-a înțeles acest lu­cru și a avut speranțe mai mari ca la Loto 6 din 49, cum că lucru­rile se vor în­toarce în fa­voarea lui. Bâ­r­fi­torii spun că n-a fost să fie iar de atunci și până astăzi a po­negrit pe toată lumea. Tot gurile rele spun că pen­tru împroșcatul cons­tant cu noroi i se pre­gătește demiterea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura