www.mesagerulhunedorean.ro

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un candidat la o primărie din judeţ şi-a reactivat iubita, care îl părăsise după ce omul a pierdut totul în viaţa politică. Cu mari speranţe la scru­ti­nul din septembrie, omul nostru visează cai verzi pe pereţi şi se laudă pes­te tot că va câştiga, iar fosta iubită a revenit la sentimente mai bune şi
i-a spus omului că-l va primi înapoi. Personajul e extrem de bucuros şi nu mai ştie ce cadouri să-i facă tinerei, spun zvo­nerii prin târg. Cârcotaşii povestesc pe la colţuri însă că omul va pierde cu brio, iar atunci să te ţii, că iubita îi va spune adio, din nou.

Spun zvonerii prin târg că un edil de la noi s-a rugat tare de tot să fie primit într-un alt partid politic decât cel în care a activat ani buni. S-a rugat, cârcotaşii susţin că el s-a pus chiar în genunchi să fie primit în formaţiunea politică, dar totul a fost în zadar. Omului i s-au închis uşile în nas, motivul fiind, spun gurile rele, o re­marcă făcută în urmă cu un an, de către acesta, vi­zavi de liderul partidului cu pricina. Iar acum, edi­lul plăteşte pentru decla­raţiile făcute fără cap.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.