Bărbat spânzurat, descoperit în pădure la Răcăştie

04 spanzuratCadavrul unui bărbat spânzurat, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost găsit în apropierea localităţii Răcăştie.
Descoperirea macabră a fost anunţată la poliţie de către un localnic, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul bărbatului a fost scos din pământ de către pompierii de la ISU Hunedoara, care au intervenit cu o autospecială dotată cu echipamente de salvare.
„Un localnic a sesizat poliţia, spunând că într-o fâşie forestieră dintre localităţile Răcăştie şi Nandru se găseşte cadavrul unui bărbat spânzurat şi acoperit până la abdomen în pământ. Cadavrul a fost preluat pentru necropsie. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost dat dispărut din 9 februarie 2016 după ce a plecat de la locuinţa unui prieten din Răcăştie, el neavând locuinţă proprie. Era cunoscut în zonă că presta diverse munci la gospodăriile oamenilor. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi nu există suspiciuni de omor”, a afirmat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (N.Bumbac)

One thought on “Bărbat spânzurat, descoperit în pădure la Răcăştie

  • 1 iunie 2016 la 13:22
    Permalink

    „.. cadavrul unui bărbat spânzurat şi acoperit până la abdomen în pământ”. Oare cum era si spanzurat, ceia ce presupune o suspendare in aer dar si in pamant?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare