Actualitate

Autoturism furat dintr-o spălătorie

Hoțul avea în plan să-și ducă un amic până în localitatea de domiciliu a acestuia, respectiv în județul Gorj. Nu avea permis de conducere, așa că și-a făcut curaj cu mai multe pahare de alcool. A furat o mașină aflată într-o spălătorie, dar a fost prins de polițiști și învinuit de furt.
Individul în vârstă de 28 de ani lucra chiar la spălătoria de unde a furat ma­șina, așa că știa unde sunt cheile aut­o­turismelor aflate la curățat. Așa că omul a furat un autoturism și dus a fost. A fost prins de polițiști, într-un final. Le-a spus polițiștilor că nu a vrut să fure mașina, ci doar să o folosească pentru a conduce un prieten într-o lo­ca­litate din apropierea municipiului Târgu Jiu.
De asemenea, a mai su­b­li­niat faptul că nu a reușit restituirea autoturis­mului sustras întrucât la întoarcere, pe raza oraşului Turceni, a fost depistat de către organele de poliție, care i-au întocmit dosar pentru comiterea in­fracțiunilor de conducere a unui ve­hicul fără permis și sub influența alcoolului. Judecătoria Deva l-a con­dam­nat la 1 an şi 3 luni în­chi­soare, dar mai avea o altă condamnare cu sus­pendare, astfel că va sta în puș­cărie
1 şi 7 luni, însă soluția nu este defi­nitivă. (M. Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.