Actualitate

Și-a îmbătat unchiul pentru a-l jefui

Unchiul și nepotul, ambii din locali­tatea Petrila, au chefuit împreună cu mult alcool. Nepotul urmărea ca unchiul său să cadă lat de beat, pentru a-i lua banii. Omul a ținut la băutură, astfel că tâlharul și-a schimbat planul.

A jucat banii la păcănele
Totul s-a petrecut a avut loc în prima noapte a acestui an, iar victima a fost găzduită de un amic după ce se întorsese din Capitală, unde muncea în construcții. Reușise să economisească o sumă frumușică de bani iar nepotul său aflase acest lucru. L-a chemat pe unchi în casa scării blocului sub pre­textul achitării cursei pentru un taxi. Profitând de faptul că acesta se afla în stare de ebrietate, l-a trântit pe jos și
i-a sustras din buzunarul pantalonilor suma de 1.500 euro și 2.000 de lei. Banii i-a jucat apoi la păcănele. Se și lăudase înainte cu câteva zile unui prieten că-l va jefui pe unchiul său. Tânărul de 20 de ani a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, fiind condamnat la 5 ani și 4 luni de închi­soare, pentru că mai avusese o con­damnare cu suspendare. Instanța l-a obligat pe individ să plătească și 11.400 de lei, banii pe care-i furase de la unchiul său. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura