Sport

AUTOMOBILISM. Mihai Leu va concura pe o mașină nouă la competițiile Super Rally

Pilotul hunedorean, Mihai Leu (foto), multiplu campion în compe­ti­ți­i­le auto­mobilistice și la cele de viteză în coastă, speră ca în acest sezon să cu­ce­rească un nou titlu în cea de-a treia disciplină din motorsport. Așa cum a declarat, el dorește să devină noul cam­pion național absolut la super rally, competiție care va de­bu­ta sâm­bătă, la Mangalia. Mihai va lua startul pe o super mașină, un Radical SR8.

O etapă stradală, în Deva
Prototipul are 460 de cai putere și o greutate de 750 de kilograme, fiind adus din Anglia, acolo unde a per­for­mat la circuit. Acesta este ultimul model construit de cei de la Radical Sportscars. Într-un cadru festiv, Leu și-a dezvăluit mașina de concurs cu care va concura în acest sezon de super rally iar printre invitați s-au numărat Cătălin Moroșanu, Andreea Răducan, Mihai Covaliu, Inna, Andreea Marin sau Benny Adegbuyi.
„Abia aștept startul sezonului și sunt convins că mă voi împrieteni cu aceas­tă mașină superbă. Chiar dacă în ul­timii 4 ani am concurat cu Ferrari, Radi­cal este mai potrivită pentru etapele pe circuit stradal, astfel că mă voi putea lupta de la egal la egal cu ceilalți concurenți”, a spus Mihai Leu.
La finalul sezonului trecut de Super rally, Mihai Leu s-a clasat pe locul se­cund, fiind depășit de Jerome France, care a pilotat un monopost Formula Renault.
Așa cum am precizat, prima etapă din Campionatul Național de Super Rally va debuta la finalul acestei săp­tămâni la Mangalia, acolo unde vor con­cura 20 de piloți de top. În cadrul cam­pionatului este inclusă și o etapă stradală în municipiul Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura