Sport

JUDO. Singura victorie la Cupele Europene

Sportivii din delegația României au încheiat întrecerile din cadrul Cupei Europene de judo pentru cadeţi des­fă­șu­rate la Bucureşti, cucerind o meda­lie de aur, 3 de argint şi 3 de bronz.
Alexia Uşurelu a obţinut singura victorie a României, la cat. 70 kg, după ce a întrecut-o în finală pe tur­coaica Ecem Baysug. Bogdan Petre a cucerit argintul la cat. +90 kg, pier­zând finala susţinută cu turcul Recep Ergin. La ace­eaşi categorie, Darius Georgescu s-a ales cu me­da­lia de bronz, după victoria în faţa aze­rului Ramazan Ahmadov. Veronica Oltean şi-a adju­decat bronzul la cat. 40 kg.
Hanna Balogh, la cat. 70 kg, şi David Talpoş, la cat. 90 kg, au pier­dut meciu­rile pentru bronz şi s-au clasat pe locul 5.
Turcia s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe medalii, cu patru de aur, una de argint şi cinci de bronz, urmată de Azerbaidjan,( 3-1-5), Ungaria, (2-2-1), România finalizând competiția pe locul șase. La întreceri au participat 348 de judoka din 25 de ţări, 220 la mas­culin şi 128 la feminin.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura