Sport

AUTOMOBILISM. Cupa „Cheile Grădiștei” la viteză în coastă

La finele acestei săptămâni este pro­gramată Cupa „Cheile Grădiștei” DEKRA by IceTeam la viteză în coastă, prima etapă de coeficient 1 a Campionatului Național de Raliu. La com­pe­tiție și-au anunțat participarea 41 de piloți atât din divizia secundă, cât și din primul eșalon.

Și câștigătorul etapei precedente
Printre cei înscriși la start se numără Alexandra Teslovan (Renault Twingo RS), fiica pilotului de raliuri Adi Teslovan, Paul Silaghi, Dragoș Bîzoi sau Dumitru Șerban, toți aceștia și mulți mulți alții punctând exclusiv în etapele de coeficient 1 ale acestui se­zon. De asemenea, datorită regu­la­men­tului anual de viteză în coastă, care obligă sportivii din primul eșalon să puncteze și în două etape de coe­ficient 1 la alegere, de la start nu vor lipsi câștigătorul ediției prece­dente, Octavian Ciovică (Radical SR8), Costel Cășuneanu (Škoda Fabia), Pavel Shenkov (Lada VAZ), Florin Voicu (Ferrari 458 Challenge) dar nici István Barabaș (Peugeot 306 Maxi) și fiul său, Robert Barabaș (Fiat Proto).
Competiția se va desfășura dumi­nică, 8 mai, de-a lungul traseului de 3.300 de metri din Complexul Cheile Grădiștei din Resortul Fundata, având o diferență de altitudine de 226 de metri și o înclinare medie de aproape 7 pro­cente. Înaintea celor două manșe de concurs, programate de la orele 14.30, respectiv 16.30, concurenții vor avea la dispoziție o manșă de re­cu­noașteri, ur­mată de două antrenamen­te (orele 10.30 și 13.00). Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam este un eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Moieciu, organizat de Asociația Club Sportiv AutoBlic Brașov, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. A doua etapă a Diviziei secunde a Cam­pionatului Național de Viteză în Coas­tă va avea loc în 25 mai, la Măgherani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura