Autobergamo vrea să treacă cu bine de „examenul” Reşiţa

31 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ajunsă provizoriu pe locul 4 în clasamentul Ligii I, cu un meci mai puţin jucat faţă de Informatica Timişoara şi Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, primele două clasate, trupa alb-vişinie va încerca să treacă cu bine peste duelul din deplasare cu Muncitorul Reşiţa. Devenii nu se pot baza pe Florin Ignat şi Paulo Ferreira iar internaţionalii moldoveni Obadă şi Tacot s-au întors abia luni noapte de la lotul naţional.

Dramatism în ultimele două dueluri directe din Banat
Chiar dacă Muncitorul Reşiţa ocupă locul 9 în clasament, fiind în luptă pentru ultimul loc calificant în play-off, iar devenii au învins fără probleme în tur, scor 10-1, Autobergamo nu tratează cu lejeritate duelul de azi. Alb-vişiniii s-au impus în ultimele două sezoane cu dificultate pe terenul cărăşenilor, învingând de fiecare dată dramatic, la limită. „E un meci greu, nu-i putem folosi pe Paulo Ferreira, care e suspendat, şi pe Florin Ignat, care e în continuare accidentat, iar Obadă şi Tacot s-au întors abia luni noapte de la lotul naţional. Se ştie că Reşiţa joacă destul de tare pe teren propriu, însă sperăm să câştigăm. Nu mai avem voie să pierdem puncte”, a spus Dorin Popa, preşedintele clubului Autobergamo Deva.

Gazdele luptă pentru locul 8
Gazdele duelului de azi se află în luptă pentru locul 8 în sezonul regulat, ultimul care asigură calificarea în play-off, având adversari direcţi pentru această poziţie pe cei de la Spicom Sfântu Gheorghe. Reşiţenii nu au jucat nici un meci oficial în acest an, stând în etapa trecută, şi i-au pierdut  din lotul cu care a încheiat anul 2016 pe Takacs şi pe ex-deveanul Lucian Popescu. Antrenorul Ion Roman speră însă că echipa sa să facă un meci spectaculos. „Cu Deva ne va fi greu, dar eu cred că la ora jocului vom fi pregătiţi pentru a face un meci spectaculos”, a spus tehnicianul gazdelor. Partida Muncitorul Reşiţa – Autobergamo Deva, din etapa a XVII-a a Ligii I de futsal, se va juca azi, începând cu ora 17.00, în Sala Sporturilor din Reşiţa. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a urcat, din nou, pe un stâlp, să protesteze

Un bărbat din municipiul Petroşani, cunoscut de autorităţi ca un cal breaz, s-a urcat pe un stâlp de iluminat din...

Trei craioveni au fost scoşi din nămeţi de jandarmi şi salvamontişti

Trei persoane au fost salvate vii şi nevătămate din mijlocul munţilor înzăpeziţi de către salvamontiştii şi jandarmii hunedoreni. Acestea au...

Ministerul Culturii vrea să recupereze 4.000.000 de euro de la doi braconieri de comori antice

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) a intentat o acţiune în instanţă prin care vrea să recupereze un prejudiciu de...

Închide