Autobergamo luptă în continuare pe două fronturi

13 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Autobergamo Deva a pierdut la Miercurea Ciuc bătălia pentru primul loc a Ligii întâi la futsal, sezonul regulat, dar cele mai bune şase echipe din ţară, împărţite în două serii semifinale, se vor întâlni în play off, unde vor continua lupta pentru finala ediţiei 2018-2019.
Pentru echipa deveană, pierderea partidei de la Imperial Wet Miercurea Ciuc a însemnat coborârea pe locul 3 în clasament, deoarece United Galaţi a învins la Buzău pe CSM Gloria, cu 2-1 luând cele trei puncte.
În ultima etapă din campionatul regulat, peste circa 10 zile, devenii vor juca acasă cu Futsal Poli Iaşi, meci care în mod normal le va aduce trei puncte şi astfel vor acumula 42 la finalul sezonului regulat. Pentru a rămâne în faţa lui Autobergamo, atât Imperial cât şi United trebuie să câştige în ultima etapă. United Galaţi joacă acasă cu Dunărea Călăraşi, iar Imperial evoluează în deplasare la Odorheiu Secuiesc, unde gazdele mai au doar şanse teoretice ca, în caz de victorie, să prindă locul cinci.
Până atunci, la finalul acestei săptămâni, Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din Călăraşi găzduieşte meciurile din Final Four în competiţia numărul doi din futsalul autohton, Cupa României. Finalistă în ultimele patru ediţii, dintre care a câştigat două, Autobergamo vizează recucerirea trofeului, pierdut dramatic în două rânduri în faţa aceluiaşi adversar, Informatica Timişoara.
Sorţii au decis ca în semifinale, Autobergamo să întâlnească clubul organizator Dunărea Călăraşi, în meciul vedetă al primei zile, sâmbătă de la ora 19. În prima semifinală se vor confrunta, de la ora 16.30, United Galaţi şi CSM Târgu Mureş, liderul ligii secunde şi singura formaţie din acest eşalon care atinge penultimul act al întrecerii. Duminică, 17 martie, este programată finala ediţiei din acest an a Cupei României, în care se vor întâlni echipele victorioase din prima zi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal: Decizii importante luate la AJF Hunedoara

Nicolae Gavrea Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara şi-a prezentat luni, în cadrul adunării generale care s-a ţinut la Deva, bilanţul...

Hunedoreanul Cosmin Gârleanu, calificat în semifinalele Campionatului European de Box

Pugilistul hunedorean Petre Cosmin Gârleanu (foto), participant la Campionatele Europene de box pentru sportivi sub 22 de ani, a reuşit...

Futsal: Juniorii din Deva victorioşi în Campionatul Naţional U-19

Campionatul Naţional de Juniori U-19 la futsal a revenit cu întrecerile returului, iar la Sala Sporturilor din Deva s-a derulat...

Închide