Autobergamo joacă cu Imperial Wet în Cupa României

21 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În acest weekend sunt programate sferturile de finală ale Cupei României, cu partida de la Deva, considerată a fi derbiul acestei faze a competiţiei naţionale. Partidele din sferturile Cupei României se vor disputa după următorul program: sâmbătă 23 februarie, FC Dunărea Călăraşi- FK Odorheiu Secuiesc şi Ceahlăul Paitra Neamţ- CSM Tg. Mureş, iar duminică, SCM Gloria Buzău- CS United Galaţi şi Autobergamo Deva- Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Va fi un meci al orgoliilor: fraţii Matei, foşti campioni ai României cu echipa din Deva, evoluează acum la Miercurea Ciuc, formaţie care i-a legitimat şi pe ex-timişorenii Rakic şi Deco, şi ei rivali tradiţionali pentru Autobergamo. Mai mult, pe banca harghitenilor se află cel ce conducea gruparea de la poalele Cetăţii la finele sezonului trecut, Cosmin Gherman. Însă veştile din tabăra deveană nu sunt prea bune în ceea ce priveşte lotul de jucători cu care Nelu Stancea va aborda partida cu Imperial Wet. Sergiu Tacot şi Noe Pardo sunt în continuare accidentaţi (ei nefăcând deplasarea la Buzău în ultima etapă de campionat), iar Andre Gomes s-a accidentat şi el la meciul de la Buzău, şi Biro a văzut cartonaşul roşu în chiar primul minut (!), fiind suspendat pentru întâlnirea de duminică. Sunt speranţe în recuperarea până la ora meciului a doi dintre cei trei jucători accidentaţi, pentru ca ei să poată evolua în derbiul cu cei din Miercurea Ciuc.
În campionat, cele două echipe sunt despărţite de două puncte: Deva – 36, Miercurea Ciuc – 34. Această fază se joacă în manşă unică, iar învingătoarele se califică la turneul final.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Energeticianul, pregătită pentru întâlnirea cu… Bogdan Lobonţ

Mâine, de la ora 13:00, într-un meci televizat, la Petroşani va avea loc partida din prima etapă din returul Ligii...

Anunt Finanţe

Geoparcul Dinozaurilor, promovat la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Geoparcul Internaţional UNESCO Bakony – Balaton din Ungaria a găzduit o nouă întâlnire ce a reunit reprezentanţi din opt ţări,...

Închide