Energeticianul, pregătită pentru întâlnirea cu… Bogdan Lobonţ

21 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Mâine, de la ora 13:00, într-un meci televizat, la Petroşani va avea loc partida din prima etapă din returul Ligii a doua, dintre Energeticianul şi U Cluj, formaţie pregătită de hunedoreanul Bogdan Lobonţ.

Cu toate că în pauza de campionat Energeticianul a renunţat la mai mulţi jucători, oficialii clubului cred în şansa lor. “La meciul de sâmbătă ne dorim să vină cât mai multă lume alături de echipă. Ne dorim să le facem oamenilor din Vale o surpriză plăcută. Pe această cale le mulţumim pentru susţinere celor din Consiliul Local Petroşani, dar şi primarului Tiberiu Iacob-Ridzi. Am încredere în atitudinea jucătorilor şi eu cred într-un rezultat favorabil. Chiar dacă pornim cu şansa a doua, eu cred în actuala noastră echipă, care este una tânără şi dornică de afirmare. Să nu uităm că îi avem în echipă pe căpitanul Dani Lung, pe golgheterul Vlad Rusu, jucători ce pot ajuta echipa prin plusul lor de experienţă”, a declarat preşedintele clubului din Valea Jiului.
Bogdan Lobonţ, care merge la Petroşani în calitate de antrenor, a declarat : “Sper să începem cu dreptul şi să câştigăm la Petroşani“. Antrenorul şi jucătorii Universităţii Cluj au inaugurat înaintea meciului de sâmbătă de la Petroşani o expoziţie cu imagini ale momentelor principale din istoria de 100 de ani a „Şepcilor roşii“. „A fost o expoziţie foarte interesantă. Probabil această acţiune îi va determina pe IT-işti să se gândească mai mult la timpul lor liber şi să facă şi mai mult sport. Suntem pregătiţi pentru reluarea campionatului, rămâne să o arătăm şi pe teren. Sper să începem cu dreptul şi să câştigăm la Petroşani“, a spus Lobonţ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finanţe

Geoparcul Dinozaurilor, promovat la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Geoparcul Internaţional UNESCO Bakony – Balaton din Ungaria a găzduit o nouă întâlnire ce a reunit reprezentanţi din opt ţări,...

La Balşa a început cadastrarea gratuită

Veste bună pentru locuitorii din Balşa, comună în care au început demersurile pentru cadastrarea gratuită, realizată din fonduri europene prin...

Închide