Sport

ATLETISM. Pe urmele Florentinei!

În Capitală a avut loc etapa finală a Campionatul Național de atletism pentru copii, ca­te­goriile 1 și 2, cu par­tici­parea sportivilor de la secțiile din țară, printre care și cei de la CSS Hunedoara și LPS Cetate Deva.

Moștenire de la mama ei
La ediția din acest an, în proba de săritura în lungime-fete copile 1, sportiva Alexia Maria Saraol (foto), legitimată la LPS Cetate Deva, a reușit o performanță deosebită, cu­ce­rind medalia de argint și titlul de vicecampioană națională cu o săritură care a măsurat 4,88 m. Eleva pregătită la liceul devean de către prof. Nicolae Alexe poate fi considerată una dintre spor­ti­vele care poate călca încet și bine pe urmele medaliatei cu bronz la Cam­pionatele Europene, Florentina Iușco. Alexia Maria Saraol se pregătește alături de multipla campioană națională și moștenește dragostea pentru această dis­ci­plină sportivă de la mama ei, care a practicat atletismul de performanță tot la centrul devean.
O altă sportivă de la LPS Cetate Deva, participantă în proba de triatlon fete copile 2, atleta Karina Patricia Rotar, s-a clasat pe locul II cu o săritură care a măsurat 4.46 m, ceea ce con­firmă faptul că la Deva se pre­gă­tește o altă generație de săritoare în lungime.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura