Atletism. Cupa României-Open Juniori

Federaţia Română de Atletism anunţă organizarea la finalul acestei săptămâni a unei ediţii a competiţiei Cupa României-Open Juniori. Întrecerile se vor desfăşura pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Capitală în zilele de 24 şi 25 iulie, fără spectatori, ţinându-se cont de dispoziţiile în vigoare.

Conform listelor de validări, au primit acceptul să participe la acest prim eveniment atletic pentru juniori, următorii sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva: Eva Alzner (care are validare pentru probele de la 100 m, 200 m şi săritura în lungime), Raul Manuel Dan (400 m şi 400 m garduri), Emilly Mihuţ (săritura în lungime), Denis Bogdan Rostaş (200 m şi 400 m), Eric Daniel Rus, (400 m), Ovidiu Andrei Şitoianu (triplusalt).
De la CS Ghelari Hunedoara au primit acceptul federaţiei pentru a participa la acest concurs: Mădălina Andreea Danciu (pentru proba de 200 m) şi Fabiana Antonia (400 m). Menţionăm că la aceste întreceri, probele de fond, semifond, marş nu se pot defăşura deoarece dinamica acestor probe nu se poate încadra în cerinţele ordinelor mai sus precizate, neputând fi respectată distanţa fizică între competitori. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.