Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara speră să joace două meciuri amicale

Nicolae Gavrea

A trecut prima săptămână de pregătire pentru noua stagiune şi la CS Hunedoara, formaţie la care reuniunea lotul s-a produs mai târziu decât la echipa din Deva. Cum a trecut prima etapă din planul de pregătire ne-a spus chiar antrenorul principal al formaţiei hunedorene:

„Normal. Am efectuat antrenamente de acomodare la efort, specifice acestui stadiu de pregătire. Jucătorii s-au prezentat OK, ţinând cont că au venit după o perioadă foarte lungă de pauză. E mai greu până se reacomodează organismul, până pornesc motoarele. Deocamdată, în această primă săptămână nu avem nici o noutate la capitolul transferuri la echipă în afară de revenirea în lot a lui Liviu Herci şi nu a mai plecat nimeni în afară de cei trei pe care i-am anunţat, Ionică, Dumitrescu şi Burlacu, primul la muncă în Scoţia, ceilalţi în probe la echipe de Liga a doua. Burlacu e la Buzău, încă nu a semnat un contract, iar dacă transferul acolo nu se va realiza mi-a comunicat că ar vrea să continue cu noi”.
Cunoscând nevoia de jucători implicaţi în planul de viitor pentru formaţia sa, tehnicianul hunedorean a precizat: „Încă mai căutăm jucători, suntem în tratative cu câţiva. Ne-ar mai trebui un atacant, un fundaş central şi un fundaş lateral. Avem în probe şi doi portari «under», după despărţirea aproape certă de Dumitrescu. În poartă îi mai avem acum pe Raţ şi Cobliş, ultimul e şi antrenor de portari, iar Jurca este împrumutat la Brad, unde poate să joace, să prindă meciuri”, a mai spus Raul Spătaru.
În ceea ce priveşte programul amicalelor, practic acesta depinde exclusiv de situaţia pandemiei şi de măsurile care se vor lua în continuare de către autorităţi. „Ar trebui teoretic să jucăm sâmbătă cu ASU Poli Timişoara din Liga a doua, ne-am înţeles cu cei de acolo, iar peste încă o săptămână cu Reşiţa, ambele partide în deplasare. Pentru asta va trebui însă să facem teste Covid pentru toată echipa, aşa cum sunt cerinţele. Cu cele 14 zile de valabilitate a testului vom putea cuprinde în această perioadă ambele amicale, cu Poli şi Reşiţa. Dar vedeţi că situaţia se schimbă de la o zi la alta pe plan naţional, pot apărea noi măsuri şi restricţii, astfel încât nu e nimic sigur”, a mai spus tehnicianul lui CS Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.