Arestaţi şi trimişi în judecată pentru că au tâlhărit un pensionar

Bătrânul a fost bătut de doi tineri aflaţi sub control judiciar, aceştia urmărind să-i ia banii pe care-i avea la el. Câteva ore mai târ­ziu, pensionarul a murit la spital, însă cau­zele decesului nu au legătură cu i­n­frac­ţiunea. Prin urmare suspecţii sunt judecaţi doar pentru tâlhărie.
Petrişor Lăcătuş (17 ani) şi Claudiu Mun­teanu (19 ani) au fost arestaţi preventiv şi trimişi în judecată pentru că au atacat un bărbat de 65 de ani în scara unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan. Omul a venit în vizită la rude, iar în momentul în care a intrat în scara blocului, tinerii au tăbărât pe el. N-au reuşit să-i fure nimic, dat fiind că
s-au speriat de strigătele victimei şi au fugit. Bătrânul a fost dus la spital şi a decedat la scurt timp. Medicii legişti au stabilit că de­cesul victimei nu a fost cauzat de cei doi sus­pecţi. Suspecţii, deţinuţi în Penitenciarul Aiud şi Centrul pentru minori din Craiova, au ce­rut să le fie schimbată măsura arestului preventiv cu una mai blândă, cerere res­pinsă de magistraţi. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare