Traian Berbeceanu, schimbat din funcţia de prefect al Capitalei cu un membru PLUS

Sorina Popa

Traian Berbeceanu (foto) pleacă din poziţia de prefect. Locul său va fi luat de un re­pre­zentant al USR-PLUS. Cei de la USR-PLUS au spus că vor să facă o altă nominalizare pe aceas­tă funcţie, care să le revine conform algo­ritmului. Ei au câştigat negocierile pentru Prefectura Capitalei şi Traian Berbeceanu urmează să fie schimbat din funcţie după aproximativ patru luni de mandat.
Locul său va fi luat de Alin Stoica, pre­şe­dintele fialialei PLUS sector 6, Bucureşti. El este de profesie avocat şi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Po­trivit descrierii de pe site-ul PLUS, Alin Stoica este avocat şi deţine o experienţă vastă în negocieri comerciale şi colective. A participat la elaborarea actelor normative ca repre­zen­tant al patronatelor, a participat la discuţiile din comisiile de specialitate din Parlament, dar şi la Comisiile de Dialog Social din mi­nis­tere şi în comisia de specialitate din Consiliul Economic şi Social. Este membru activ în di­verse organizaţii care reprezintă investitorii pri­vaţi din România, fiindu-i recunoscute atât pro­fe­sionalismul, cât şi tactul în discuţiile ten­sionate.
Reamintim că la începutul lunii februarie Traian Berbeceanu a postat pe Facebook ur­mătorul mesaj în care se referea la schim­barea sa din funcţia de prefect al Capitalei.
„Revocarea din funcţia de prefect al mu­nicipiului Bucureşti, ca şi numirea dealtfel, sunt de­cizii politice, fireşti. Am acceptat aceas­tă func­ţie în urmă cu trei luni, cu multă bună-cre­dinţă, într-o perioadă deosebit de com­plicată. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aş fi făcut faţă fără ajutorul vostru, al bu­cu­reş­tenilor, în primul rând, dar şi cu sprijinul total al colegilor din Prefectură şi al colaboratorilor din toate instituţiile.
Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi no­mi­nalizat de USR – PLUS, să fie unul de­di­cat total ce­tăţenilor municipiului Bucureşti, să fie o per­soană care să respecte şi să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!”, a scris atunci Tra­ian Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alimente de la guvern pentru nevoiaşi

Peste 14.200 de locuitori ai judeţului Hunedoara vor primi ajutoare în alimente de la guvern, prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor

Municipiul Petroşani a intrat pe scenariul roşu de Covid

Adriana Năstase De astăzi, municipiul Petroşani intră în sce­nariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de Covid a depăşit, în ultimele

Hunedoara e marginalizată de Guvernul Coaliţiei

Parlamentul României a adoptat Bugetul de Stat pe anul 2021, chiar dacă PSD s-a îm­potrivit din răsputeri acestui proiect de

Închide