Actualitate

Arestați, după ce l-au tâlhărit pe un bărbat

O minoră de 14 ani și un tânăr de 18 ani au fost arestați preventiv, după ce au tâlhărit un bărbat de 42 de ani, din Petroșani. Cei doi, ajutați de un alt băiat de 16 ani, care a fost plasat acum în arest la domiciliu, și-a pândit victima în timp ce retrăgea bani de la bancomat, iar apoi au atacat-o.

 

L-au trântit la pământ

Omul a fost trântit la pământ și lăsat fără 1.000 de lei. Cei trei făptași au fugit apoi, dar bărbatul a reușit totuși să o prindă de minoră. În timp ce în­cerca să o imobilizeze, unul dintre tineri a început să-l lovească cu pumnii. Vic­tima a rămas pe asfalt, inconștientă.
„În urma cercetărilor efectuate în cazul comiterii, a unei infracţiuni de tâlhărie, poliţiştii de la Petroşani au reuşit identificarea a trei tineri, bănuiţi de comiterea faptei reclamate. În acest caz, poliţiştii au stabilit că per­soa­na vătămată, un bărbat de 42 de ani, a retras în după-amiaza zilei de
12 ianuarie 2023 o sumă de bani de la un ATM situat pe raza municipiului Petroșani, iar în timp ce se deplasa pe Aleea Poporului, a fost abordat din spate de un grup de 3 tineri (doi băieți și o minoră) care l-au trântit şi l-au deposedat de 1.000 de lei, pe care îi avea în buzunarul pantalonilor. Ulterior, cei trei au fugit, fiind urmăriți de persoana vătămată care a oprit-o pe minoră, încercând să o imobilizeze, însă unul dintre tineri i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, situaţie în care bărbatul a căzut şi a rămas la pământ în stare de inconştienţă, după care tinerii au fugit.
În data de 16 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Petroșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Petrila, au organizat o acţiune în urma căreia i-au depistat pe ce trei tineri, unul în vârstă de 18 ani, unul de 16 ani şi o minoră în vârstă de 14 ani, toți din orașul Petrila, care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Petroșani, în vederea continuării cer­ce­tărilor”, a declarat purtătorul de cu­vânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura