Politica si administratie

Apel al primarului din Zam, către cetăţenii comunei

Iarna, car și vara, sanie – spune un proverb românesc vechi, dar cu mult tâlc și adevăr. Pentru că ne aflăm în plină campanie electorală și pentru că unul dintre sloganurile folosite de contracandidați este Stop nepăsare! Start implicare!, administrația publică locală actuală din Zam dezice aceste cuvinte prin fapte, nu prin vorbe.
Pentru că întotdeauna am considerat copiii, bătrânii și persoanele nevoiașe din comună ca prioritatea nr. 1, pe lângă alte atribuții de serviciu urgente, cum ar fi amenajarea sec­țiilor de vot, curățenia în co­mună, defri­șarea vegetației, în­treținerea și repararea drumurilor și mult mai multe altele, chiar dacă suntem în plină pri­măvară, am în­ceput să ne gândim de pe acum la iarna care va urma și, ca atare, am apro­vizionat deja Școa­la Gimnazială din Zam cu cantitatea de 10 m³ de lemn de foc și, de asemenea, urmează să dăm în exploatare 150 m³, can­titate care va fi dis­tribuită către popula­ție și vom face în conti­nuare demer­suri pentru marcarea, exploatarea și apro­vi­zionarea cu lemn de foc a ins­tituțiilor publice, precum și a populației de pe raza UAT Zam.
O activitate intensă avem și în inta­bularea gratuită, în acest sens, curând, foarte multe persoane din comuna Zam urmând să intre în posesia extraselor de carte funciară pentru terenurile agri­cole, iar în ceea ce privește cadastrarea pentru intravilan, în acest an sperăm să depunem și să finalizăm și în cazul satelor Pojoga, Sălciva, respectiv Zam.
Și pentru că suntem în plin sezon de primăvară, când toată lumea face curățenie în propria gos­podărie, facem un apel responsabil către cetățeni, și anume de a nu depozita în pubelele de gunoi, resturi vegetale, pietriș, nisip, pământ, flori, etc, acestea fiind foarte grele, iar operatorul ne factu­rea­ză în funcție de can­titatea ridicată. În caz contrar, facturile vor fi foarte mari și riscăm să nu avem po­si­bi­li­ta­tea să le putem achita.
Vă mulțumim mult pentru înțelegere!

Sorin Nistor,
Primar comuna Zam

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura