Apa Prod SA Deva, prezentă cu stand la Expo Apa România

14 mai 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

„Apa Prod SA Deva participă, în aceste zile, la Expo Apa – cel mai important eveniment de profil din România.

Expo Apa este o acţiune dedicată tuturor specialiştilor din domeniul apei – operatorilor de alimentare cu apă şi canalizare, furnizorilor de echipamente şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.
Este pentru al doilea an când operatorul regional Apa Prod SA Deva participă la eveniment cu stand de prezentare.
„Este un eveniment important pentru noi, la care participăm în fiecare an. Faptul că, de doi ani, avem şi un stand de prezentare a societăţii, în cadrul Comitetului Teritorial Vest, este un plus pentru societatea noastră, deoarece avem ocazia să ne prezentăm proiectele şi investiţiile realizate. De asemenea, avem ocazia să vedem care sunt cele mai noi tehnologii şi materiale folosite în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare prin care putem eficientiza activitatea societăţii şi putem creşte calitatea serviciilor oferite clienţilor noştri”, a declarat Andreea Morogan, purtătorul de cuvânt al societăţii,
La acest eveniment participă operatorii de apă şi canalizare din întreaga ţară şi furnizorii de echipamente şi tehnologii dedicate apei. (A. Năstase)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Si tarifele cand le majorati?
    Sau cand puneti tva la Apa uzata ca si la cea curata?
    Probabil niciodata?!

  2. Dean Lungu spune:

    Uau… dacă vă uitați cu atenție,undeva pe masă, în stânga,la margine, se văd abonamentele pentru statia de epurare Hunedoara sau mi se pare mie ?!?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ministrul Natalia Intotero, despre concetăţenii din diaspora: „Chiar dacă sunt plecaţi din ţară, românii vorbesc, simt, se roagă în limba română”

Peste 400 de elevi de liceu din judeţul Hunedoara au participat, sâmbătă, la Deva, la prezentarea campaniei naţionale «Informare acasă!...

Minciunile PSD-ALDE despre pensiile românilor: Punctul de pensie

De ani de zile, PSD minte pensionarii români că le aduce punctul de pensie la valoarea de 45% din salariul...

Futsal: Campionatul Naţional U-19

Echipa de juniori de la Autobergamo Deva şi-a aflat adversarele din grupa pe care o va organiza la Deva, în...

Închide