Antrenori hunedoreni la… pregătire

Clubul Sportiv CFR Simeria a fost prezent cu cinci antrenori la Workshop-ul Internaţional privind Metodologia de pregătire a copiilor şi juniorilor care s-a desfăşurat în perioada 19-20 noiembrie 2018 la Bucureşti.

La acest Workshop Internaţional au fost prezente nume mari ai fotbalului juvenil internaţional care au susţinut o serie de prelegeri interesante.
Antrenorii de la C.S. CFR Simeria, Dan Ardelean, Ciprian Pepenar, Marius Opric, Constantin Vişan şi Radu Pleian, au participat la workshop şi au avut posibilitatea să se informeze asupra metodologiei de pregătire a copiilor şi juniorilor de la Daniele Zini – de la clubul Cagliari, surpriza campionatului U-15 din Italia, Luigi Del Sordo – antrenor U-10 al Fiorentinei, Fausto Garcea – lector de nivel internaţional, director al CT Atalanta, fost director al Academiei Empoli, Massimo Lucchesi – unul dintre cei mai influenţi lectori de fotbal din Europa şi Andrea Bianchi – tehnician al echipei U-14 CT Milan.
Participanţii au beneficiat de posibilitatea de a fi prezenţi la o serie de activităţi teoretice şi practice susţinute de lectorii invitaţi. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.