Angajaţii lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului

8 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Programul de fidelizare implementat de echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului continuă. La finalul lunii septembrie 2018, analiza efectuată de conducerea operativă a societăţii aduce în prim planul întregului colectiv, dar şi al beneficiarilor serviciilor operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului, precum şi al opiniei publice, alţi câştigători ai programului „Angajatul lunii“ şi „Colectivul Lunii“.
Astfel, laureaţii lunii septembrie sunt: Alexandru Dîngă – inginer în cadrul staţiei de epurare a apei Dănuţoni, Alina Pavel – şef Serviciu Comercial, Valentin Nicula – şef Serviciu Exploatare.
Similar, în evaluarea făcută diverselor servicii din componenţa Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna septembrie 2018, titlul de „Colectivul lunii septembrie” a revenit Serviciului Exploatare, format din: Valentin Nicula, Rodica Soba, Simona Burian, Emilia Olariu, Georgeta Gheorma, Lucreţia Lăptucă, Mariana Mihai, Marinica Bucur.
Toţi premianţii lunii septembrie au fost felicitaţi în prima şedinţă operativă a conducerii societăţii din luna octombrie, în cadru festiv, fiindu-le înmânate diplome de onoare pentru activitatea depusă în cadrul societăţii.
„Nu-mi rămâne decât să-i felicit pe colegii noştri, care prin activitatea lor din luna septembrie, dar mai ales prin felul în care zi de zi îşi fac cu responsabilitate şi pasiune datoria la locul de muncă, sunt acum laureaţii noştri. Sunt foarte mulţumit de faptul că, dincolo de această competiţie internă care-i aduce în faţă, lună de lună, pe cei mai buni dintre cei buni, întregul nostru colectiv de la Apa Serv Valea Jiului a înţeles că succesul nostru comun este rezultatul unei munci de echipă, în care fiecare dintre noi, de la simplu muncitor şi până la director, avem un rol important în bunul mers al societăţii”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. (Biroul de Presă al Apa Serv Valea Jiului)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Voluntari pentru cabinetul de Psihopedagogie al şcolii din Geoagiu

Noul cabinet de Psihopedagogie din cadrul Şcolii primare din Geoagiu a devenit şi mai prietenos pentru cei care îi vor...

Hărău: bugetul local, drămuit în funcţie de proiectele investiţionale

Deşi, iniţial, bugetul local al comunei Hărău pentru anul 2018 a fost cu circa 500.000 de lei mai mic decât...

Acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice în Deva

Primăria municipiului Deva şi Serviciul Local de Colectare Hunedoara oferă cetăţenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice şi electronice...

Închide