Voluntari pentru cabinetul de Psihopedagogie al şcolii din Geoagiu

8 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Noul cabinet de Psihopedagogie din cadrul Şcolii primare din Geoagiu a devenit şi mai prietenos pentru cei care îi vor călca pragul, intrarea acestuia fiind pictată de un grup de voluntari.
„Alături de o echipă formată din dascăli, colegi de la alte şcoli şi părinţi voluntari, cu prilejul Zilei Educaţiei, am realizat pictura Cabinetului de Psihopedagogie. Ne-am dorit să-l facem atractiv, primitor şi confortabil. Cabinetul a fost amenajat în vechea sală de cancelarie şi va fi compartimentat pe zone (de muzică, de teatru etc.), în funcţie de activităţile desfăşurate cu copiii. S-a montat parchet laminat, s-a zugrăvit, urmând să fie pregătit în concordanţă cu necesităţile educaţionale speciale ale celor mici. Este al doilea cabinet de acest gen, unul mai funcţionând în cadrul Colegiului Tehnic Agricol «Alexandru Borza» din Geoagiu. Iar pentru că pe 5 octombrie am marcat Ziua Mondială a Educaţiei, doresc să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la educaţia noastră, de la grădiniţă şi clasele primare până la facultate. Toate cadrele didactice care au sfătuit şi îndrumat de-a lungul anilor mii de elevi merită aprecierea noastră, a tuturor. Succes atât elevilor, cât şi îndrumătorilor acestora!“, a afirmat Octav Cismaşiu, directorul adjunct al Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza“ Geoagiu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hărău: bugetul local, drămuit în funcţie de proiectele investiţionale

Deşi, iniţial, bugetul local al comunei Hărău pentru anul 2018 a fost cu circa 500.000 de lei mai mic decât...

Acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice în Deva

Primăria municipiului Deva şi Serviciul Local de Colectare Hunedoara oferă cetăţenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice şi electronice...

Anunţ finanţe, 8.10.2018

Închide