Andreea Răducan a demisionat de la conducerea FRG

5 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Andreea Răducan (foto) şi-a anunţat ieri plecarea din fruntea Federaţiei Române de Gimnastică, for pe care îl conducea din 2017. În februarie sau martie, se va organiza o Adunare Generală în urma căreia se va desemna un nou preşedinte. „Neîndeplinirea obiectivului m-a făcut să consider că e nevoie de o schimbare”, a mărturisit fosta gimnastă.

„Au fost doi ani destul de grei, în care am încercat atât cât am putut să dezvolt proiecte frumoase, să redau entuziasmul echipei din federaţia de gimnastică. Am venit la cârma federaţiei cu mult entuziasm, deşi ştiam că nu va fi uşor. Nu se pot întâmpla minuni peste noapte şi e nevoie de unitate, asta am susţinut atunci. Mărturisesc că ori mesajul meu nu a fost înţeles, ori a fost mai puţin îmbrăţişat” a mai spus Andreea Răducan.
Până la adunarea generală care va desemna noul preşedinte al FRG, forul de specialitate va fi condus cel mai probabil de către unul dintre vicepreşedinţii federaţiei, fie Dan Grecu, fie Maria Fumea. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şah. Participare numeroasă la Cupa 1 Decembrie

Clubul de Şah Deva a organizat un concurs de şah destinat în special copiilor, „Cupa 1 Decembrie 2019”, turneu la...

Verificări la lemnarii din Brad

Poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice au efectuat o acţiune privind modul de gestionare, transport şi comercializare a materialului lemnos de...

„Bonnie şi Clyde ai Estului“ ar putea fi aduşi la Deva

Supranumiţi „Bonnie şi Clyde ai Estului“, cei doi maghiari care au atacat o casă de amanet din Hunedoara ar putea...

Închide