Fotbal, Liga a V-a. Final de sezon în fotbalul mic

5 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Liga a V-a de fotbal din judeţul Hunedoara a intrat în vacanţa de iarnă odată cu disputarea etapei a XIII-a, ultima a turului de campionat, etapă care a oferit şi surprize.

Partida dintre Zarandul Crişcior şi Victoria Dobra nu s-a disputat, deoarece oaspeţii nu au ajuns la această întâlnire, iar Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara va analiza acest caz şi va lua o decizie privind reprogramarea jocului.
Universitatea Petroşani a reuşit surpriza acestei etape, deoarece echipa studenţească a evoluat acasă şi a învins cu scorul de 3-0 pe Retezatul Ţara Haţegului, într-un meci încins, în care ambele echipe au terminat în inferioritate numerică. Primul eliminat, în min. 50, a fost Andrei Băiconi, de la oaspeţi, iar în min.59 Răducu Mateescu, de la studenţi, a primit cartonaşul roşu.
Liderul clasamentului şi deţinătoarea titlului, formaţia Măgura Pui, a reuşit scorul etapei, 8-2, în deplasare pe terenul echipei Sargeţia Bretea Română. A fost un meci în care jucătorul echipei din Pui, Cristian Mailat, a reuşit să înscrie de patru ori. Măgura Pui totalizează 30 de puncte, cu patru puncte mai mult decât Retezatul Ţara Haţegului.
Pe poziţia a treia şi a patra, cu câte 25 de puncte fiecare, dar despărţite de golaveraj, se află Agrocompany Băcia şi AS Sântămăria Orlea. Cei de la Băcia au reuşit un succes clar, cu 5-0, în deplasarea de la Unirea General Berthelot, iar echipa din Sântămăria Orlea a câştigat acasă, cu 4-2, jocul cu Metalul Crişcior. AS Aurul Certej a stat în această etapă şi a încheiat sezonul pe locul nouă cu un total de 12 puncte.
Prima etapă a returului campionatului Ligii 5 de fotbal Hunedoara, sezonul 2019 – 2020, se va disputa cel mai probabil la începutul lunii martie a anului viitor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Andreea Răducan a demisionat de la conducerea FRG

Andreea Răducan (foto) şi-a anunţat ieri plecarea din fruntea Federaţiei Române de Gimnastică, for pe care îl conducea din 2017....

Şah. Participare numeroasă la Cupa 1 Decembrie

Clubul de Şah Deva a organizat un concurs de şah destinat în special copiilor, „Cupa 1 Decembrie 2019”, turneu la...

Verificări la lemnarii din Brad

Poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice au efectuat o acţiune privind modul de gestionare, transport şi comercializare a materialului lemnos de...

Închide