Gura lumii, 6.12.2019

5 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că o duduie dintr-o funcţie de pe la noi este aspru criticată de unii cetăţeni. Cică, spun gurile rele, respectiva nu are avea nici o bază profesională ca să ocupe funcţia cu pricina, motiv pentru care ea este acuzată că a aterizat acolo profitând de cunoştinţele sale din mediul politic. Zvonerii de serviciu povestesc pe la colţuri că duduia noastră a ajuns de râsul angajaţilor pe care-i conduce, care se distrează copios de fiecare dată când şefa lor se încurcă în decizii. Cârcotaşii spun că aceasta nu a depăşit nivelul unui muncitor necalificat în materie de cunoştinţe şi că nu ştie să dea nici măcar un ordin, darămite să mai vină cu idei de îmbunătăţire a activităţii instituţiei.

Susţin gurile rele prin târg că un edificiu unde sunt aduşi bătrânii fără rude funcţionează de luni bune, dar fără să o facă legal. Cârcotaşii au aflat că lucrurile sunt neclare în acel loc, din punct de vedere al documentelor, iar de asta se fac vinovaţi mai mulţi funcţionari ai statului, care închid ochii când vine vorba de autorizarea sediului respectiv. Zvonerii şuşotesc pe la colţuri că atunci când sunt analizate reclamaţiile care ajung pe masa unor instituţii, se găsesc funcţionari, care în mod dubios, nu se alarmează că localul cu pricina nu funcţionează legal. Pentru unii mumă, iar pentru alţii ciumă, cam aşa merg treburile în unele instituţii de pe la noi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a V-a. Final de sezon în fotbalul mic

Liga a V-a de fotbal din judeţul Hunedoara a intrat în vacanţa de iarnă odată cu disputarea etapei a XIII-a,...

Andreea Răducan a demisionat de la conducerea FRG

Andreea Răducan (foto) şi-a anunţat ieri plecarea din fruntea Federaţiei Române de Gimnastică, for pe care îl conducea din 2017....

Şah. Participare numeroasă la Cupa 1 Decembrie

Clubul de Şah Deva a organizat un concurs de şah destinat în special copiilor, „Cupa 1 Decembrie 2019”, turneu la...

Închide