Amenzi în creştere

10 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Echipele mixte de control au verificat 33 de societăţi comerciale şi 42 de mijloace de transport persoane, iar în urma aba­terilor descoperite au dat amenzi în va­loare de 4000 de lei.
„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale (18 pentru nerespectare măsurii protecţie individuală şi 5 pentru nerespectarea in­ter­dicţiilor privind deplasarea/libera circu­laţie), valoarea totală a amenzilor fiind de 4.000 de lei. Cu ocazia controalelor în trafic, efectuate împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, poliţiştii au verificat legalitatea efectuării transportului de marfă şi persoane, inclusiv modul în care măsurile de protecţie stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în tim­pul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale”, informat IPJ Hunedoara.
Totodată, transportatorii opriţi pentru ve­ri­ficări au fost instruiţi de poliţişti în pri­vinţa respectării prevederilor Legii 55/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a aşternut zăpada pe drumurile judeţene

Adriana Năstase Utilajele de deszăpezire au intervenit pe mai multe sectoare ale unor drumuri ju­de­ţene din zonele Orăştie, Valea Jiului,...

A furat un BMW de sub nasul proprietarului

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Rapoltu Mare, este cercetat penal pentru un furt comis în 23 decembrie...

Muzeul din Deva prezintă un nou exponat valoros din patrimoniul său. Bufet în stil Eclectic

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva prezintă un alt exponat, în cadrul rubrici „Piese reprezentative din colecţiile MCDR”. Exponatul...

Închide