Amenzi în creştere

Echipele mixte de control au verificat 33 de societăţi comerciale şi 42 de mijloace de transport persoane, iar în urma aba­terilor descoperite au dat amenzi în va­loare de 4000 de lei.
„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale (18 pentru nerespectare măsurii protecţie individuală şi 5 pentru nerespectarea in­ter­dicţiilor privind deplasarea/libera circu­laţie), valoarea totală a amenzilor fiind de 4.000 de lei. Cu ocazia controalelor în trafic, efectuate împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, poliţiştii au verificat legalitatea efectuării transportului de marfă şi persoane, inclusiv modul în care măsurile de protecţie stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în tim­pul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale”, informat IPJ Hunedoara.
Totodată, transportatorii opriţi pentru ve­ri­ficări au fost instruiţi de poliţişti în pri­vinţa respectării prevederilor Legii 55/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare