S-a aşternut zăpada pe drumurile judeţene

10 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

Utilajele de deszăpezire au intervenit pe mai multe sectoare ale unor drumuri ju­de­ţene din zonele Orăştie, Valea Jiului, Deva-Păuliş, Haţeg şi Brad pentru combaterea poleiului şi lunecuşului, a informat Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara.Unul dintre drumuri este cel spre cetatea Sarmizegetusa Regia, unde maşinile au acţionat pentru în­de­păr­tarea şi curăţarea stratului de zăpadă ce a căzut vineri.
Consiliul Judeţean Hunedoara a înfiinţat un dispecerat de iarnă non-stop la care şo­ferii pot suna şi anunţa problemele de pe traseu, astfel încât ofiţerul de serviciu să poată transmite informaţiile necesare către firmele de deszăpezire care intervin în teren. “Toate problemele legate de traficul rutier îngreunat sau blocat din cauza condiţiilor meteo pe timp de iarnă pot fi anunţate, 24 de ore din 24, la numărul de telefon 0737553971 al dis­peceratului care func­ţio­nează la CJ Hune­doara. La acest număr răs­punde, în per­ma­nenţă, ofiţerul de serviciu, care va centraliza sesizările şi va transmite ope­ratorilor infor­maţiile necesare pentru a in­terveni”, a informat instituţia adminis­trativă.
Judeţul Hunedoara s-a aflat, până sâm­bă­tă, sub avertizare meteo de tip cod galben de vreme severă. Totodată, şoferii sunt rugaţi să se asigure, înainte de a porni la drum, că autovehiculele pe care le conduc sunt echi­pate pentru această perioadă a anului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A furat un BMW de sub nasul proprietarului

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Rapoltu Mare, este cercetat penal pentru un furt comis în 23 decembrie...

Muzeul din Deva prezintă un nou exponat valoros din patrimoniul său. Bufet în stil Eclectic

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva prezintă un alt exponat, în cadrul rubrici „Piese reprezentative din colecţiile MCDR”. Exponatul...

Comunicat de presă. Eminesciana, ediţia a XII-a

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hu­nedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Ju­deţean Hunedoara, începe seria ma­ni­fes­tărilor cultural-educative din anul 2021 cu tradiţionala întâlnire...

Închide