Ambasadorul SUA a revenit în Hunedoara

15 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelenţa Sa Hans Klemm (foto stânga), a efectuat, ieri, o vizită în municipiul Hunedoara, unde s-a întâlnit şi cu primarul Dan Bobouţanu (foto dreapta).

Cu acest prilej, primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, i-a înmânat ambasadorului SUA cheia oraşului.
Cei doi oficiali au discutat aproape o oră despre oportunităţile de dezvoltare a municipiului, despre turism şi învăţământ. Ambasadorul Hans Klemm a aflat ce proiecte sunt în derulare în oraşul de pe Cerna, printre care modernizarea Bulevardului Corvin, a platoului din faţa Casei de Cultură, dar şi construcţia celor trei fântâni arteziene.
Excelenţa Sa a fost încântat de acest proiect, solicitând totodată şi o vizită în teren, pentru a vedea la faţa locului stadiul fizic al lucrărilor.
De la primărie, ambasadorul Hans Klemm a mers la Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” Hunedoara, unde i-a felicitat pe elevii care au reprezentat România la Mondialul de Robotică „First Global Challenge” din Mexic, unde au cucerit medalia de aur.
Anul trecut, în luna mai, Ambasadorul S.U.A. în România, Hans Klemm, a vizitat Castelul Corvinilor, aflându-se într-o vizită privată în municipiul Hunedoara.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. @ sorina popa si primaria Hd despre hans g klemm spune:

    sorina, nu te dezminti, stergi toate comentariile . E clar iei apararea primariei Hd prin invitatia ce a facut-o individului antiroman , anticrestin, hans g klemm, un sustinator al comunitatii LGTB ( lesbi-gay-transexuali-bisexuali) si ununl care s-a fotografiat cu drapelul tintului secuiesc si cu sustinatorii acestuia, unul care vrea ruperea Romaniei. Primaria Hd si tu,sorina popa vad ca sustineti aceasi idei anticrestine, antiromanesti, prin acest articol si invitatia in Hunedoara a lui hans g. klemm. Rusine !SHAME !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karatiştii de la Palatul Copiilor din Deva, vicecampioni naţionali

Cu un palmares de 31 de medalii, din care 12 medalii de aur, nouă de argint şi 10 de bronz,...

CNS Cetate Deva, medalie de argint la naţionalele de gimnastică

Campionatele Naţionale de Gimnastică desfăşurate la finalul săptămânii trecute în Sala Olimpia din Ploieşti au fost ultimul test de verificare...

Conducerea judeţului insistă să preia şi celelalte cetăţi dacice

Autorităţile judeţene au reluat demersurile pentru preluarea celorlalte cetăţi dacice din judeţ în administrare. Începând cu anul 2013, Consiliul Judeţean...

Închide