Ambasadorul SUA a revenit în Hunedoara

Sorina Popa

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelenţa Sa Hans Klemm (foto stânga), a efectuat, ieri, o vizită în municipiul Hunedoara, unde s-a întâlnit şi cu primarul Dan Bobouţanu (foto dreapta).

Cu acest prilej, primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, i-a înmânat ambasadorului SUA cheia oraşului.
Cei doi oficiali au discutat aproape o oră despre oportunităţile de dezvoltare a municipiului, despre turism şi învăţământ. Ambasadorul Hans Klemm a aflat ce proiecte sunt în derulare în oraşul de pe Cerna, printre care modernizarea Bulevardului Corvin, a platoului din faţa Casei de Cultură, dar şi construcţia celor trei fântâni arteziene.
Excelenţa Sa a fost încântat de acest proiect, solicitând totodată şi o vizită în teren, pentru a vedea la faţa locului stadiul fizic al lucrărilor.
De la primărie, ambasadorul Hans Klemm a mers la Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” Hunedoara, unde i-a felicitat pe elevii care au reprezentat România la Mondialul de Robotică „First Global Challenge” din Mexic, unde au cucerit medalia de aur.
Anul trecut, în luna mai, Ambasadorul S.U.A. în România, Hans Klemm, a vizitat Castelul Corvinilor, aflându-se într-o vizită privată în municipiul Hunedoara.

One thought on “Ambasadorul SUA a revenit în Hunedoara

  • 18 octombrie 2018 la 14:17
    Legătură permanentă

    sorina, nu te dezminti, stergi toate comentariile . E clar iei apararea primariei Hd prin invitatia ce a facut-o individului antiroman , anticrestin, hans g klemm, un sustinator al comunitatii LGTB ( lesbi-gay-transexuali-bisexuali) si ununl care s-a fotografiat cu drapelul tintului secuiesc si cu sustinatorii acestuia, unul care vrea ruperea Romaniei. Primaria Hd si tu,sorina popa vad ca sustineti aceasi idei anticrestine, antiromanesti, prin acest articol si invitatia in Hunedoara a lui hans g. klemm. Rusine !SHAME !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.