Karatiştii de la Palatul Copiilor din Deva, vicecampioni naţionali

Nicolae Gavrea

Cu un palmares de 31 de medalii, din care 12 medalii de aur, nouă de argint şi 10 de bronz, delegaţia de la Palatul Copiilor Deva s-a clasat pe locul 2 la Campionatul Naţional Şcolar de Karate, competiţie care s-a desfăşurat în acest weekend la Reşiţa.

Întrecerile au fost organizate de către Palatul Copiilor Reşiţa, sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale. Cuprins în calendarul activităţilor educative, acest eveniment anual a aliniat la start peste 250 de sportivi din ţară.
Sportivii de la Palatul Copiilor din Deva, pregătiţi de prof. Marius Biji, s-au aflat printre cei evidenţiaţi la concursul naţional de la Reşiţa şi au reuşit să înregistreze rezultate de excepţie pentru disciplina sportivă care în fiecare an dă tot mai mulţi sportivi la nivelul judeţului nostru.
Lista celor care au urcat pe podiumul de premiere la acest Campionat Naţional este foarte lungă, dar o să îi menţionăm acum pe cei care au cucerit medaliile de aur: Luca Basarabasă- locul I la kihon 9-10 ani, Mădălina David- locul I la kata interstiluri 13-14 ani, Anna Maria Horvath- locul 1 la interstiluri şi la kihon 11-12 ani, Damian Hromei la khon şapte-opt ani, Cristian Josan- la Kumite Shobu băieţi 13-14 ani, Victor Kutaba la kata interstiluri şi la kumite Shobu Sanbon băieţi 15-16 ani, Cristian Şeulean la kata interstiluri 11-12 ani şi Iulian Turcanu la kata interstiluri 17 ani open,
Organizatorii evenimentului sportiv au acordat delegaţiilor care au ocupat locuri pe podiumul de premiere frumoase trofee şi medalii, care au răsplătit evoluţiile sportivilor la campionatul naţional.

3 comentarii la „Karatiştii de la Palatul Copiilor din Deva, vicecampioni naţionali

 • 16 octombrie 2018 la 11:36
  Legătură permanentă

  KARATEKA draga redactie, KARATEKA se numesc sportivii care practica artele martiale karate!

 • 16 octombrie 2018 la 11:39
  Legătură permanentă

  Nu caratisti! Cu stima si fara suparare poate pe viitor sunteti mai atenti!

 • 16 octombrie 2018 la 14:10
  Legătură permanentă

  Mie imi place carateca. Adica cara-te. Mai pe romaneste.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.