Gura lumii, 16.10.2018

15 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că mai multe angajate de la o instituţie de stat din oraşul cu cetate au venit recent cu maşini de lux la serviciu. Cârcotaşii au rămas perplecşi când au văzut una ca asta, dar repede au aflat de unde au avut atâţia bani doamnele respective. Salariile încasate în ultimele luni se fac „vinovate” de autoturismele de lux cu care ele vin de acum la serviciu. Zvonerii şuşotesc că nu mai e loc de atâtea maşini în parcarea instituţiei, duduile concurând care vine cu o maşină mai mare şi care este de marcă mai bună.

Cârcotaşii susţin pe la colţuri că un angajat cu halat alb dintr-un municipiu de pe la noi are tarifele clare şi nu se jenează să le ceară pacienţilor sumele înainte de consult. Cică omul nostru face pe nevinovatul când ajungi la el şi nu recunoaşte că ar cere ceva vreunui pacient. Deci, el nici usturoi nu a mâncat nici gura nu-i miroase. Dar, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa cum susţine respectivul. Mai mult, omul solicită înainte de intervenţie o sumă, destul de piperată, iar la externare încă nişte bani, în total câteva sute de euro. O nimica toată, nu-i aşa?

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Cornel spune:

    Păi,bine că la ,, domnii ,, doctori le-au făcut salarii mai mari ca în occident,pe ăștia nu-i lecuiesc decât cătușele…………dar asta ar însemna ca polițiștii și procurorii chiar să fie și ei cinstii și imparțiali.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ambasadorul SUA a revenit în Hunedoara

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelenţa Sa Hans Klemm (foto stânga), a efectuat, ieri, o vizită în municipiul...

Karatiştii de la Palatul Copiilor din Deva, vicecampioni naţionali

Cu un palmares de 31 de medalii, din care 12 medalii de aur, nouă de argint şi 10 de bronz,...

CNS Cetate Deva, medalie de argint la naţionalele de gimnastică

Campionatele Naţionale de Gimnastică desfăşurate la finalul săptămânii trecute în Sala Olimpia din Ploieşti au fost ultimul test de verificare...

Închide