Amânări peste amânări la licitaţia pentru deponeul ecologic

Din nou, cei care se ocupă cu desemnarea operatorului pentru deponeul ecologic de la Bârcea amână licitaţia. O nouă dată pentru depunerea şi deschiderea ofertelor a fost fixată pentru 9 august.
„Între timp, a apărut OUG 74/2018, care impune anumite modificări legislative. În urma corespondenţei purtate, Autoritatea de Management a solicitat Consiliului Judeţean Hunedoara să opereze o serie de modificări la documentaţie. În aceste condiţii, procedura a fost suspendată şi se lucrează la modificarea documentaţiei”, susţin cei de la CJ Hunedoara.
OUG nr. 74 a apărut la jumătatea lunii iulie, deci era timp suficient pentru modificările aduse legii, însă se pare că funcţionarii instituţiei judeţene, responsabili cu deponeul ecologic, nu îşi fac datoria. Este a patra încercare de scoatere la licitaţie a gestionării Centrului de management integrat al deşeurilor Bârcea Mare. Însă, de anul trecut, firma Supercom administrează obiectivul, CJ încredinţându-l direct acestei societăţi. Contractul cu Supercom a fost încheiat pe situaţii de urgenţă şi este valabil până la sfârşitul acestui an. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.