Amânare în dosarul deţinutului care l-a ameninţat cu moartea pe Iohannis

2 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

S-au scurs deja două termene în dosarul în care Costin Munteanu (foto), pensionar din Petrila, închis la Penitenciarul Aiud pentru crimă, este învinuit că l-a ameninţat cu moartea pe Klaus Iohannis.

Cauza a ajuns pe rolul Judecătoriei Aiud, iar la ultimul termen de judecată, care a avut loc zilele trecute, condamnatul a cerut instanţei să se amâne cauza pentru a se putea prezenta cu un avocat ales de el, care să-l apere. Judecătoria Aiud a admis cererea, astfel că a fost dat un nou termen de judecată, respectiv pe 14 ianuarie 2020.
În acest dosar, Klaus Iohannis este parte vătămată. Totul a plecat de la faptul că Munteanu a cerut o graţiere individuală din partea preşedintelui, dar solicitarea i-a fost respinsă. Criminalul i-a trimis atunci o scrisoare de ameninţare cu moartea, dar ar fi semnat depeşa folosind datele personale ale altui deţinut.
Bărbatul a fost închis pentru o crimă comisă în anul 2015. A fost descoperit după un an de zile de la comiterea faptei, în baza probelor prelevate de la locul crimei, dar şi cu ajutorul mărturiilor martorilor. La anchetă a susţinut că nici măcar nu o cunoştea pe victimă, o femeie cu probleme psihice, care a fost găsită moartă de un turist în Peştera Vacii din zona Petrilei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Băutura la volan – cauza unui accident spectaculos

Potrivit poliţiştilor, un şofer de 46 de ani, din municipiul Lupeni, a condus un autoturism pe DN 66 A, din...

Electrocutat mortal în gara din Orăştie

Un angajat al unei firme care monta fibră optică în staţia CFR din Orăştie s-a electrocutat mortal. Bărbatul ar fi...

Ziua Națională marcată la Biblioteca Județeană

  În fiecare an, așteptăm ziua de 1 Decembrie cu mare emoție, iar Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva consacră an...

Închide