Rămâne în puşcărie până la anul

2 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Recidivistul condamnat pentru tâlhărie calificată, după ce şi-a ademenit victima cu fotografia unei tinere, promiţându-i clipe de neuitat, rămâne în continuare în puşcărie.

Valeriu Oprinescu a avut o încercare nereuşită de a scăpa de după gratii înainte de termen, la Judecătoria Deva. Cum magistraţii i-au respins cererea, recidivistul din Petroşani a contestat soluţia la Tribunalul Hunedoara. Numai că nici aici n-a avut mai multă putere de convingere, astfel că magistraţii au apreciat ca nefondată contestaţia sa. Decizia Tribunalului Hunedoara este definitivă, astfel că Oprinescu va putea reveni cu o nouă solicitare de liberare condiţionată abia la mijlocul lunii mai a anului viitor.
Bărbatul a ajuns în puşcărie după ce a ademenit un pensionar din Petroşani în spatele unui hotel din centrul municipiului, folosindu-se de o strategie inedită. L-a ”agăţat” pe om în zona de promenadă a localităţii şi i-a propus să-l ducă la o tânără, unde ar fi avut parte de o partidă de amor. Ca să-l convingă, i-ar fi arătat victimei poze cu fata în ţinută provocatoare, pe care le avea pe telefonul mobil. Acesta a muşcat momeala, însă în loc de sex, bătrânul a fost atacat şi jefuit. Recidivistul i-a pulverizat în faţă o substanţă iritant lacrimogenă şi apoi l-a buzunărit. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amânare în dosarul deţinutului care l-a ameninţat cu moartea pe Iohannis

S-au scurs deja două termene în dosarul în care Costin Munteanu (foto), pensionar din Petrila, închis la Penitenciarul Aiud pentru...

Băutura la volan – cauza unui accident spectaculos

Potrivit poliţiştilor, un şofer de 46 de ani, din municipiul Lupeni, a condus un autoturism pe DN 66 A, din...

Electrocutat mortal în gara din Orăştie

Un angajat al unei firme care monta fibră optică în staţia CFR din Orăştie s-a electrocutat mortal. Bărbatul ar fi...

Închide