Băutura la volan – cauza unui accident spectaculos

2 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Potrivit poliţiştilor, un şofer de 46 de ani, din municipiul Lupeni, a condus un autoturism pe DN 66 A, din direcţia Lupeni-Petroşani, iar întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,85 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Un alt şofer băut a fost prins în trafic, pe Strada Republicii, din oraşul Petrila, iar după testare s-a descoperit că avea o alcoolemie de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 44 de ani s-a ales cu dosar penal.
Şi în Haţeg, poliţiştii din localitate au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Bretea Română. După testare s-a descoperit că şoferul avea o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Electrocutat mortal în gara din Orăştie

Un angajat al unei firme care monta fibră optică în staţia CFR din Orăştie s-a electrocutat mortal. Bărbatul ar fi...

Ziua Națională marcată la Biblioteca Județeană

  În fiecare an, așteptăm ziua de 1 Decembrie cu mare emoție, iar Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva consacră an...

La Lelese, tradiţia colindelor a rămas vie

Administraţia comunei Lelese a schimbat tactica în ce priveşte darurile oferite copiilor, de Crăciun. Nu pentru că aşa a vrut,...

Închide