Alţi trei ”plimbăreţi” prinşi că au fugit din carantină

13 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Posibili purtători ai noului coronavirus, trei hunedoreni au pus în pericol semeni de-ai lor pentru simplul motiv că n-au putut rămâne acasă, în carantină ori izolare.
Cei trei au fost descoperiţi pe străzi de către echipele mixte de control şi sanc­ţio­naţi contravenţional. În cazul lor ar putea fi luată decizia de carantinare într-un centru pus la dispoziţie de stat. ”Poliţiştii hune­doreni au derulat, pe raza judeţului, atât în mediul urban cât şi rural, acţiuni de veri­fi­care a măsurilor sanitare vizând comba­te­rea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 40 de societăţi comerciale şi 40 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost apli­cate 28 de sancţiuni contravenţionale (23 pentru nerespectare măsurii protecţie indi­viduală, 2 pentru nerespectarea inter­dic­ţiilor privind deplasarea/libera circulaţie şi 3 pentru nerespectarea măsurilor de ca­ran­tină/izolare), valoarea totală a amen­zilor fiind de 3.500 de lei”, a informat IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Agresor sexual prins cu ajutorul sistemului de monitorizare video

Un bărbat suspectat că a pipăit şi agresat o minoră din municipiul Vulcan a fost prins de poliţiştii locali, după...

L-aţi văzut?

La data de 4 ianuarie 2021, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 35 de...

Părintele Academician Mircea Păcurariu a trecut la cele veşnice

Renumitul istoric, reputatul teolog, pă­rintele academician prof. dr. Mircea Păcu­rariu, a murit miercuri dimineaţa, la ora 07.41, înălţându-se la ceruri,...

Închide