Adolescent condamnat pentru că a bătut o prostituată

Adolescentul s-a enervat că prostituata n-a vrut să facă sex neprotejat cu el, a bătut-o şi apoi i-a luat banii. Judecătorii l-au găsit vinovat pe tânăr de infracţiunea de tâlhărie calificată.
Tâlhăria a avut loc în municipiul Orăştie, în vara anului trecut, iar minorul în vârstă de 16 ani a acostat o tânără care practică prostituţia şi i-a propus să întreţină relaţii sexuale contra sumei de 100 de lei. Femeia a fost de acord cu condiţia ca minorul să folosească prezervativ. Cei doi au mers în spatele unei benzinării şi i-a dat femeii banii pentru o partidă de sex protejat combinat („normal şi oral”).
„În timp ce inculpatul se dezbrăca, iar tâ­năra deschidea prezervativul, inculpatul i-a spus <<să facem fără>>, însă femeia nu a fost de acord şi nici nu i-a restituit suma de 100 lei. La refuzul acesteia, adolescentul a prins-o de ambele braţe, a trântit-o la pământ şi a lovit-o cu pumnii şi palmele în zona spa­telui, după care i-a smuls geaca cu care era îmbrăcată şi în care avea mai multe bunuri, printre care şi suma de 100 lei, primită de la acesta în schimbul raportului sexual protejat, un telefon mobil şi mai multe prezervative, târâind-o pe pământ cu faţa în jos”, au reţi­nut magistraţii.
Minorul şi-a luat doar banii înapoi, iar restul bunurilor le-a aruncat în zona Primăriei Orăş­tie. Judecătorii din Orăştie l-au condamnat pe adolescentul domiciliat în comuna Beriu la măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi plata sumei de 1.500 lei cu titlu de des­pă­gubiri civile reprezentând daune morale către victimă. Soluţia instanţei din Orăştie nu este însă definitivă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare