Alin Ţambă urcă din poziţia de viceprimar la Orăştie, în cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

Mircea Crivăţ

Viceprimarul municipiului Orăştie, Alin Ţambă (foto), liderul organizaţiei de tineret al PSD Hunedoara, va fi unul din cei doi vic­e­preşedinţi ai Consiliului Judeţean.
Informaţia ne-a fost confirmată de deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Hunedoara, care ne-a declarat că viceprimarul în funcţie al mu­nicipiului Orăştie, Alin Ţambă, este opţiunea pentru unul dintre cele două posturi de vice­preşedinte al Consiliului Judeţean. “Este un om tânăr, are 31 de ani, noi vrem să formăm tineri, pentru că ne dorim să câştigăm şi alegerile următoare”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Laurenţiu Nistor.
Alin Ţambă s-a născut în data de 29 martie 1989, la Orăştie, este profesor de istorie. Din 2016 este viceprimarul municipiului Orăştie.
Cum PSD va avea în Consiliul Judeţean 18 reprezentanţi – preşedintele şi 17 consilieri locali – din cei 33 de membri, alegerea celor doi vicepreşedinţi nu reprezintă o problemă, social-democraţii având o majoritate confor­tabilă, care să le permită să treacă la vot proiectele de hotărâri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.