Alin Simota a fost eliberat din închisoare

03 alin simotaNatalia Bumbac

Afaceristul din Valea Jiului, Alin Simota (foto), a ajuns acasă în seara zilei de 14 decembrie. Judecătoria Deva i-a admis cererea de eliberare din penitenciar, constatând că pedeapsa de doi ani de închisoare la care a fost condamnat în aprilie 2015 pentru acuzaţia de conflict de interese a fost executată. Instanţa a luat în calcul perioadele petrecute în arest preventiv şi în arest la domiciliu, începând cu 11 iunie 2013 şi până în prezent.

Sentinţa a aflat-o din penitenciar
Alin Simota a petrecut perioada dintre 11 iunie 2013 şi 24 mai 2014 în arest preventiv. Apoi, în 24 mai 2014 a fost trimis în arest la domiciliu până în 30 septembrie 2014. Între timp, pe numele afaceristului din Valea Jiului, procurorii au mai deschis un nou dosar, în care este acuzat de mai multe infracţiuni economice, fiind trimis în judecată la Tribunalul Hunedoara. Şi în acest caz, procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Alin Simota, doar că instanţa a dispus arestul la domiciliu. Aflat sub două dispoziţii ale instanţei de arest la domiciliu, Simota a fost surprins încălcând aceste măsuri, fiind depistat în trafic de oamenii legii. Imediat, procurorii au cerut arestarea preventivă a acestuia, Simota ajungând din 30 septembrie 2014 din nou în spatele gratiilor. De aceea, atunci când instanţa a dat hotărârea definitivă prin care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, acesta se afla în penitenciar. Contactat telefonic de MESAGERUL HUNEDOREAN, pentru informaţii despre perioada petrecută departe de casă şi familie, Alin Simota a afirmat că are interdicţie de a da declaraţii în presă şi că speră să treacă cu bine peste toate problemele. Acesta are în prezent pe rolul instanţelor alte patru dosare penale, în unul dintre ele fiind condamnat la un an de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, sentinţa nefiind definitivă. Condamnarea de doi ani de închisoare a primit-o pentru că în calitate de consilier judeţean a participat la adoptarea unei hotărâri a CJ Hunedoara pentru finanţarea lucrărilor privind execuţia unui proiect de modernizare şi echipare cu aparatură de către o societate pe care inculpatul o administra şi al cărui angajat era. În acest fel, Alin Simota a obţinut un folos patrimonial în sumă de aproximativ 260.000 de lei, arătau procurorii.

7 comentarii la „Alin Simota a fost eliberat din închisoare

 • 16 decembrie 2015 la 10:49
  Permalink

  Acu dutela Literosu sa-i multumesti ca ti-a furat nevasta si te-a sifonat la Diicot Alba si Dna Bucuresti. E vremea sa plateasca praduitoru ala.

 • 16 decembrie 2015 la 17:05
  Permalink

  Pera analfabetule….

 • 16 decembrie 2015 la 18:59
  Permalink

  Lute sa -ti dau la m..e. bulangiule.

 • 16 decembrie 2015 la 21:05
  Permalink

  Sa ma sugi la „cocosel” praduitorule! Ca si draga ta sotie, „Petronica campioana”…..

 • 21 decembrie 2015 la 4:02
  Permalink

  LUTE PROST MAI ESTI CA CREZI CA VORBESTI CU PERA:)))))))))))

 • 27 decembrie 2015 la 6:25
  Permalink

  Pera dute dracu de praduitor ce esti.Stai si te fotografiezi in bar ca o *****.Daca iti ia Neo baru unde dracu iti mai faci poze???:)))De ce nu iesi ma si tu in crama,la moll…..ti motarca la ***. Margan iese peste tot si nu umbla in haita ca tine cu o suta dupa el….iese singur sau cu fiul lui ca ii bazat omu. Hai iati campioana Petronica si fugi cu ea ca daca nu tio ia fotbalistu

 • 28 decembrie 2015 la 14:15
  Permalink

  Frace ai aparut iar? Te pus lumea sa scri ca sa nu iti dea nana iar? Ca si cu litera si george care teau terorizat… apropo ai grija de sefu tau ca iar isi ia vreun somn de la vreun copil… si cea mai tare.. pulasa la batut al copil … hop tooop somn :)))))))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.