Eveniment

Alegeri şi reorganizare internã la democrat-liberali

Nicolle Ebner

În perioada 18 septembrie-10 octombrie se vor desfăşura conferinţele de alegeri în toate organizaţiile PDL din localităţile conduse de primari ai acestei formaţiuni.

Alegeri supervizate de CODA

Primele decizii luate de CODA (Comitetul de organizare şi desfăşurare a alegerilor) au stabilit un calendar foarte exact după care se vor desfăşura alegerile în organizaţiile locale din judeţ, primele conferinţe de alegeri urmând să se organizeze în localităţile conduse de primari PDL. „În 18 septembrie, vom avea prima conferinţă de alegeri la nivelul Biroului Permanent Municipal Petroşani, iar ultima va fi la Bătrâna, în data de 10 octombrie. În acest interval, 18 septembrie-10 octombrie, se vor desfăşura alegeri în toate cele 18 organizaţii din localităţile în care avem primari, ele fiind supervizate de către doi sau trei membri CODA. Comitetul se va întâlni din două în două săptămâni, şi-şi va înceta activitatea odată cu alegerea noii echipe de conducere a filialei judeţene PDL Hunedoara.

Cancelaria – noua structură executivă

Pe de altă parte, dat fiind modificările aduse statutului, PDL este în plin proces de reorganizare internă. Din acest an, Biroul Politic Judeţean al PDL Hunedoara va fi ajutat, în activitate, de o „cancelarie”, structură cu scop executiv din care fac parte persoane remunerate pentru activitatea desfăşurată. „Este vorba de un manager general, câte un director executiv pe fiecare din cele şapte colegii parlamentare existente la nivelul judeţului, şi patru consilieri pe departamentele juridic, financiar, comunicare şi organizatoric”, declară Viorel Arion (foto), preşedintele interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara. „Directorii executivi pe cele şapte colegii sunt şefii de cabinet de la birourile parlamentare ale senatorilor şi deputaţilor PDL din judeţ”, a declarat vicepreşedintele Florian Toma, managerul cancelariei, menţionând că, deocamdată, structura cancelariei nu este definitivată.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura