ALDE este echipa care uneşte

05 AldeCopreşedintele ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca (primul din dreapta), a participat, recent, alături de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi senatorul Varujan Vosganian, la conferinţa: „ROMÂNIA a 7-a putere economică – Proiect“, desfăşurată la Timişoara.
„Cu această ocazie, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a prezentat situaţia agriculturii în România, arătând importanţa dezvoltării continue a acesteia, precum şi modul în care agricultura românească contribuie şi ajută la dezvoltarea economică a ţării. De asemenea, senatorul Varujan Vosganian a afirmat aici că este important să se valorifice resursele umane, precum şi cele energetice şi minerale ale ţării, toate acestea aducând o contribuţie majoră la dezvoltarea economică a ţării. La întâlnirea cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţul Timiş s-a vorbit despre importanţa creării, în România, a unui cadru legislativ propice pentru dezvoltarea unui parteneriat public-privat sănătos, care să aducă beneficii de ambele părţi. S-a pus problema susţinerii şi încurajării, de către guvern, a sectorului de cercetare şi inovare în tehnologia informaţiei”, a spus Marius Sanfirişca, copreşedinte ALDE Hunedoara. Acesta susţine că membrii partidului au fost fermi şi în ceea ce priveşte partea politică: ALDE este  echipa care uneşte. (S.Popa)

2 comentarii la „ALDE este echipa care uneşte

  • 20 octombrie 2015 la 7:41
    Permalink

    Marius Sanfirişcă este ancorat în cercetare şi invenţii, mare om de ştiinţă…Ha, ha, ha. Apoi, ne întrebăm, ALDE va avea succes în alegeri pentrucă România este a şaptea ţară a UE? Elucubraţii care vor fi spulberate la alegeri.

  • 29 octombrie 2015 la 9:55
    Permalink

    Oricine face intelegeri cu Molot alias Purcel nu are decat de pierdut, uneori si pe termen scurt. Aceta este nociv, polueaza precum deseurile toxice. Atentie la neatentie !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.