Actualitate

Agresorii din municipiul Hunedoara, trimişi în judecată

03 ciocanIeri, Tribunalul Hunedoara a dispus trimiterea în judecata de fond a dosarului în care patru bărbaţi din municipiul Hunedoara sunt acuzaţi de tentativă de omor.

Este vorba de Stelian Toporan, Nicolae Mateş, Mihai Mateş şi Liviu Toporan, care l-au snopit în bătaie în plină stradă pe Ioan Claudiu Crişan. Scenele de violenţă s-au petrecut în seara zilei de 10 octombrie în faţa unei farmacii din Cartierul Micro 7 din Hunedoara. Din datele anchetatorilor, victima a fost lovită în mod repetat cu pumnii, picioarele şi cu obiecte contondente, după care a fost abandonată în stradă. Ca urmare a agresiunii, bărbatul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat iniţial la spitalul din Hunedoara. După care a fost transferat la un spital din Timişoara, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale.
În momentul în care au fost prinşi de poliţişti, cei patru agresori au fost duşi cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Hunedoara. Atunci, instanţa a admis cererea procurorilor, măsura fiindu-le menţinută până în prezent. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura