Adriana Constantin, brokeriţa hoaţă, condamnată la 10 ani de puşcărie

14 octombrie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Cristina Ghenea

Brokeriţa Adriana Constantin (foto) şi-a primit ieri sentinţa. Magistraţii Tribunalului Arad au condamnat-o la 10 ani de închisoare.
Dosarul în care Adriana Constantin este judecată pentru înşelăciune, fals în înscrisuri şi delapidare a fost înregistrat la Tribunalul Hunedoara în 2009, după ce femeia a fost prinsă că a înşelat aproape 300 de persoane. În urmă cu aproximativ trei luni, dosarul a fost strămutat pe rolul instanţei de la Tribunalul Arad, la cererea reprezentanţilor companiei SSIF Broker SA Cluj-Napoca, la care inculpata era angajată.
Ieri, la cel de-al patrulea termen de judecată de la Tribunalul Arad, magistraţii au ajuns la o concluzie. „Instanţa a condamnat-o pe Adriana Constantin la 10 ani de închisoare. Hotărârea nu este definitivă, întrucât poate fi atacată cu apel de oricare dintre părţile implicate în dosar”, a declarat Diana Dărăban, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad.
Adriana Constantin, fostul director al filialei din Deva a SSIF Broker SA, şi-a recunoscut faptele de care este acuzată. Cei aproximativ 300 de păgubiţi din acest dosar şi-au pierdut toate economiile administrate de societatea condusă de inculpată, prejudiciul înşelăciunilor fiind estimat la peste două milioane de euro.
Vom reveni luni, cu alte amănunte referitoare la acest proces.

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Copilul tău cui dă „accept”?

Poliţiştii hunedoreni au lansat ieri, în judeţ, o campanie de prevenire a pornografiei infantile pe Internet, care se desfăşoară la...

Din nou, schimbãri în Consiliul Local Deva

Telenovela din Consiliul Local Deva continuă şi se pare că nu se va termina foarte curând. Astfel, ieri, la o...

Traficanţi de minore, băgaţi după gratii

Trei tineri, doi din Valea Jiului şi unul dintr-un sat din judeţul Gorj, care conduceau o reţea de trafic de...

Închide