Adrian David, la un pas de a fi validat candidat la CJ Hunedoara

Natalia Bumbac 02 david

Forul de conducere al PNL Hunedoara se întruneşte astăzi pentru a stabili candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara.
Potrivit deputatului Bogdan Ţîmpău, copreşedintele organizaţiei judeţene, până ieri, singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru această poziţie din partea partidului este Adrian David (foto) actualul preşedinte al CJ Hunedoara.
Trebuie menţionat că preşedinţii de consilii judeţene nu sunt aleşi uninominal ca la alegerile trecute, aceştia urmând să ajungă în funcţie cu votul majorităţii consilierilor judeţeni aleşi. Totuşi, liberalii din judeţ au considerat că este necesar să desemneze un candidat pentru această funcţie, pentru ca hunedorenii care le vor da votul să ştie cine va ajunge în fruntea judeţului.
Înainte de a fi validat pentru a intra în linia întâi în bătălia electorală, Adrian David a vrut să afle dacă are suficienţi susţinători printre colegii săi. „Sunt susţinut de toţi primarii liberali din judeţ. Eu am considerat că am nevoie de o confirmare a activităţii de vicepreşedinte şi preşedinte al CJ Hunedoara din partea primarilor. Am vrut să văd care este poziţia lor faţă de candidatura mea la preşedinţia CJ. Toţi au semnat pe lista de susţinători. Doresc să candidez, pentru că am toate motivele, resursele şi mijloacele de a aduce judeţul Hunedoara la un nivel de dezvoltare corespunzător anului 2020. Am forţa, tinereţea şi nu sunt ancorat în alte interese decât cele ale hunedorenilor”, a afirmat Adrian David, preşedintele CJ Hunedoara. Acesta a mai spus că la şedinţa de astăzi a partidului le va prezenta colegilor săi programul şi proiectele pentru 2016-2020, pe care vrea să le realizeze, dacă va obţine un nou mandat de preşedinte al administraţiei judeţene.

2 comentarii la „Adrian David, la un pas de a fi validat candidat la CJ Hunedoara

 • 5 februarie 2016 la 13:56
  Legătură permanentă

  Saracu GLIGOR!
  Iar a ramas pe margine. El e ca PREDOIU.
  Pai daca l-a suparat pe BLAGA(ala despre care UDREA povesteste cum primea bani cu sacosa de la COCOS, SANDU, FLORICA,ETC.)!
  Macar GLIGOR cand a fost interimar la CJ HD a deschis si a inchis usile anchetatorilor de la DNA.
  Cred ca din cauza asta s-a suparat BLAGA si a venit la DEVA sa sustina un candidat care nu provine din PNL, la CJ HD continua proiectele”marete” ale lui MOLOT(asta apropo de activitatea de vice si plin), iar presa din judet are „ordin” sa-l menajeze si sa nu-i tulbure campania.
  Doar are origini sanatoase!

 • 8 februarie 2016 la 19:40
  Legătură permanentă

  …si asta are boala jucatului pe masa cand e beat??!!..doar seamana cu tacsu maaaaaaa!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.