Veşti triste pentru primarul din Brãnişca

Oana Mihnea 02 Lazar Teodor Primar Branisca (1)

Săptămâna aceasta, primarul din Brănişca, Teodor Lazăr (foto), a primit mult aşteptatul răspuns din partea Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Hunedoara. Administraţia locală va trebui să se mulţumească cu banii pe care i-a primit, nimic mai mult.
La începutul anului a fost repartizat bugetul primăriilor, care se acordă prin intermediul Finanţelor Publice. Astfel, comuna Brănişca a primit doar 600.000 lei, cu aproximativ 40 la sută mai puţin decât anul trecut. Lucrul acesta l-a nemulţumit şi îngrijorat atât de tare pe primarul Teodor Lazăr, deoarece banii sunt insuficienţi pentru funcţionarea primăriei, încât a depus o contestaţie la AJFP Hunedoara.
„Ne-au transmis că suma a fost calculată conform unei formule, care s-a aplicat în toată ţara. Cu alte cuvinte, nu avem nimic de făcut, decât să acceptăm situaţia. În aceste condiţii, aveam bani să plătim salariile angajaţilor de la primărie pentru opt luni din acest an, nici vorbă de investiţii. Am mai primit de la Consiliul Judeţean 200.000 lei, dar tot nu ne descurcăm. Ne-am propus pentru anul acesta să asfaltăm drumul între localităţile Boz şi Căbeşti, dar costurile totale ajung la un milion de euro. Nu ştiu cum ne vom descurca, îmi pun toate speranţele într-o rectificare bugetară“, a declarat primarul comunei Brănişca.

One thought on “Veşti triste pentru primarul din Brãnişca

  • 6 februarie 2016 la 16:51
    Legătură permanentă

    Ce dracu iti trebuie asfalt la Cabesti, bai belitu-le, ai acolo afaceri personale???? Nu ca nu ar fi nevoie,ca si acolo traiesc oameni dar mai putini!!!Cati fac naveta, cati au serviciu bai pelegu-le??? Fa mai bine drumurile in Branisca, Boz, Bicau, Tirnavita, etc, ca aia prostii multi platesc taxe si impozite iar drumurile le-ai dat la PUPI, pupai-ai in esapament!!!Hotuleeeeee!!Te freaca drumul la Cabesti unde ai tu pasunii, si avere adunata cu japca, mai de la APIA, mai de la alti prosti!S-au ai nevoie de dioptrii mai mari????

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.