Acţiuni importante organizate de AJF Hunedoara

În urma sedinţei Comitetului executiv al AJ Fotbal Hunedoara s-a decis organizarea câ­tor­va acţiuni premergătoare adunării gene­rale din luna martie.
Astfel, aşa cum ne-a informat preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean (foto), în data de 4 februarie, conducătorii cluburilor care activează cu echipe de fotbal în Liga a IV-a au fost invitaţi la o întâlnire care se va desfăşura la Uricani. Cu această ocazie se va face o analiză a evoluţiei din prima parte a campionatului din această ligă, cu men­ţiunea că judeţul Hunedoara a fost singurul în care s-au derulat partidele din campionat, în condiţii vitrege impuse de pandemia de coronavirus şi cu asigurarea securităţii ju­cătorilor.
Desigur că se va discuta despre reluarea Ligii a IV-a, cu prezentarea unor aspecte le­gate de programului competiţional din par­tea a doua a campionatului, dar şi despre dosa­rele de certificare a cluburilor care vor fi depuse până la vară.
AJF Hunedoara a achiziţionat 10 camere de filmat cu trepied, prin programul de soli­daritate F.R.Fotbal – AJF-uri, iar acestea vor fi folosite pentru înregistrarea partidelor de fotbal din campionatul Ligii a IV-a.
„Cu aceste camere, echipele pot filma me­ciurile, antrenamentele. Pe baza filmărilor vom putea discuta despre cele mai tensio­nate faze ale meciurilor. Vreau să se înţe­leagă faptul că nu obligăm pe nimeni să fil­meze, dar dacă vor fi nemulţumiri, acuzaţii la adresa arbitrilor nu vom discuta decât cu do­vada pe masă, şi anume filmarea. Vrem
în acest fel să eliminăm eventuale suspi­ciuni le­gate de meciuri”­, a declarat Cristian Petrean.
În data de 18 februarie, reprezentantii clu­burilor cu activitate exclusivă de copii si ju­niori, iar în 25 februarie, cei care au echipe în Liga a V-a vor avea o întâlnire cu membrii Comitetului Executiv al AJF pentru a fi stabilt modul in care vor fi reluate competiţiile, oca­zie cu care vor fi distribuite mingile de fotbal achiziţionate în baza aceluiaşi program de solidaritate FRF-AJF-uri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare