ACS Şirineasa exclude din lot un alt jucător

21 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După despărţirea de Denis Ispas, produsă săptămâna trecută, oficialii echipei ACS Şirineasa au luat decizia de a rezilia contractul unui alt jucător în care s-au pus mari speranţe la Petroşani, dar care nu a convins prin evoluţiile sale.
Este vorba de Cătălin Ţîră (foto), jucător tânăr, dar care nu a evoluat la nivelul cerut de oficialii echipei din Valea Jiului, formaţie care arată că… funcţionează şi fără cei doi, şi a reuşit o victorie mult aşteptată la Lugoj, care va aduce şi un bonus financiar în buzunarele jucătorilor.
În Valea Jiului, mulţi microbişti îşi pun speranţe în ceea ce declară oficialii echipei Şirineasa şi anume că ACS Şirineasa se va numi din vară CS Jiul Petroşani şi astfel, fotbalul de aici va reveni în eşaloanele superioare, iar în anul 2019 se vrea o promovare în Liga I, pentru că este anul în care Jiul va împlini 100 de ani. Să sperăm că nu vor fi doar vorbe! (N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a dat foc în faţa Centrului Maternal, unde se aflau soţia şi copiii săi

Ieri, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, a recurs la un gest extrem. Acesta s-a stropit cu...

Hercules Lupeni pierde un meci la juniori

Cum tot mai multe echipe folosesc jucători aflaţi în stare de suspendare, fie din neştiinţă, fie pentru că a devenit...

Fotbal pe Plajă: West Deva, medalie de argint la Varna

Reprezentantă a judeţului Hunedoara şi implicit a României, echipa West Deva, la turneul Varna International Beach Soccer 2018, desfăşurat în...

Închide