Accident cu trei răniţi la Săcămaş

21 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Trei persoane au fost rănite grav într-un accident rutier produs duminică, în jurul orei 19.40, pe DN7, între localităţile Leşnic şi Săcămaş. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Din datele oferite de IPJ Hunedoara, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Dumbrava, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, între localităţile Leşnic şi Săcămaş, din direcţia Deva – Timişoara, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a lovit frontal un autoturism care venea din sens opus, condus de un şofer de 28 de ani, din comuna Gurasada. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 49 de ani, toate pasagere în autoturismul care circula regulamentar. Victimele au fost duse la spital de echipaje ale ISU Hunedoara şi Ambulanţă.
Tot în data de 20 mai, în jurul orei 07.50, un tânăr de 26 de ani, din Brad, care se deplasa de la Deva la Brad, a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un cap de pod. Tânărul s-a ales cu răni grave, fiind dus de urgenţă la spital. În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare de cercetare penală. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ACS Şirineasa exclude din lot un alt jucător

După despărţirea de Denis Ispas, produsă săptămâna trecută, oficialii echipei ACS Şirineasa au luat decizia de a rezilia contractul unui...

Şi-a dat foc în faţa Centrului Maternal, unde se aflau soţia şi copiii săi

Ieri, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, a recurs la un gest extrem. Acesta s-a stropit cu...

Hercules Lupeni pierde un meci la juniori

Cum tot mai multe echipe folosesc jucători aflaţi în stare de suspendare, fie din neştiinţă, fie pentru că a devenit...

Închide